2020-07-16 08:48:31• hírek • Bede Emőke

Az országos sajtó figyelmét is felkeltette a tasnádi gyilkosság

Amint arról korábban beszámoltunk, gyilkosság történt hétfő este a Szatmár megyei Tasnád városában: egy férj többször is mellkason és hasba szúrta feleségét, ki ennek következtében életét vesztette.

A bűncselekmény nem csak a helyi sajtóban, de az országos médiában is visszhangot kapott, mi több, a Pro Tv csapata a helyszínen járt, és megszólaltatta az ügyben az áldozat testvérét és a szomszédokat is. A csatorna úgy tudja, a nő megelégelte a folyamatos vitákat, és ezért bejelentette, válni szeretne. A hír hallatán a férj éktelen haragra gerjedt, kést ragadott, majd többször is megszúrta feleségét. A Pro Tv-nek sikerült beszélnie a nő testvérével, aki miután megtalálta földön fekvő szerettét, azonnal átrohant a szomszédba, hogy segítséget kérjen, a kiérkező mentősök azonban már nem tudták megmenteni a súlyos sérüléseket szenvedő asszony életét.


A szomszédok elmondták, nagyon megdöbbentette őket az eset, noha tudták, hogy a családban vannak problémák. Gabriela Groza törvényszéki pszichológus a tévécsatorna megkeresésére elmondta, a kontroll elvesztését a válás híre és a nagy mennyiségű alkoholfogyasztás eredményezhette. Gyújtószikra lehet ilyen helyzetben bármilyen váratlan dolog, amire az egyén a jövőben nem lát megoldást, és ahelyett, hogy szembenézne a rá váró eseményekkel, minden egyéb opció, még a másik életének kioltása is elfogadhatóbb – fejtette ki a pszichológus. Hozzátette: a családon belüli erőszak nagyon sokszor szoros összefüggésben áll az alkoholfogyasztással.


A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított férfit az ügyészség kérésére 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték, tehát augusztus 12-ig egészen biztosan csak a rácsok mögül követheti a nyomozás állását.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: